Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potošnikov (ZVPot-UPB2) (Ur. l. RS, št. 98/2004).

Registracija

Ob registraciji na spletni strani obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime in geslo določata in povezujeta uporabnika z izpolnjenimi podatki. Izdelke lahko tudi naročite brez registracije (kot Gost), pri čemer nimate vpogled v arhiv vaših naročil in pravice do določenih privilegij v spletni trgovini.

Naročilo

Ko kupec pošlje naročilo, dobi potrditev tega naročila po elektronski pošti. Naročeno blago je last Termal trade d.o.o. vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Kupnino za naročene izdelke poravnate glede na izbiro plačila.

Načini plačila

Kupec lahko plača blago po predračunu na naš transakcijski račun, ki je odprt pri Nova KBM.

Cene izdelkov na spletni strani

Vse cene v spletni trgovini so informativne. Ob nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila na dan nakupa. Vse cene v spletni trgovini so v evrih in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen brez predhodnega obvestila, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Do spremembe cene lahko pride tudi kadar artikla ni na zalogi o čemer ponudnik kupca obvesti.

Dostava blaga

Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo preko dostavne službe ali v skladu z vašo željo. Dostavo opravlja DPD d.o.o. kurirska in paketna distribucija. Za vse pošiljke, ne glede na težo in velikost, se zaračuna poštnina, v kolikor pa je blago dostavljeno osebno, se poštnina ne zaračunava. Vso blago, ki je na zalogi, odpošljemo v roku 1 - 3 delovnih dni. Paket boste prejeli po pošti.

Telefonska podpora

Za informacije v zvezi z vašim naročilom, ceno blaga in njegovo dostavo, ter vračilom, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041/687-763 od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro.

Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Kupljeno blago lahko vrne, vendar mora biti blago nepoškodovano, neuporabljeno in v originalni embalaži. Vračila ne bomo mogli upoštevati pri blagu, ki je bilo pri vas poškodovano ali popravljano. Po poteku 15-dnevnega roka od prevzema vračilo blaga ni več mogoče.

Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Prej naštete organizacije nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh od prevzema blaga, ne da bi bilo treba navesti razlog za svojo odločitev kot to velja za potrošnike (fizične osebe). Vračilo kupnine žal ni možno.

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:
Termal trade d.o.o.
Preradovičeva ulica 8
2000 Maribor

Garancija

Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil ter ob predložitvi računa.

Razprodani izdelki

V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan.

Vsebina strani

Vsebine, objavljene na spletni strani termaltrade.si so last Termal trade d.o.o. Termal trade d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih in nepopolnih informacij.

Slike in besedilo

Slike izdelkov na spletni strani so simbolične. Za morebitne napake pri opisih izdelkov ne odgovarjamo.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani termaltrade.si bodo uporabljeni izključno za pošiljanje ponudb, izvedbo nakupov, računov in ostale potrebne komunikacije.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših možnosti trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spreminjajo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo obiskovalci.

Zloraba sistema

Poskus kakršne koli zlorabe sistema v spletni trgovini, bomo preganjali v največji meri in z vsemi zakonitimi sredstvi.

Končna določila

Uporabnik ob nakupu z registracijo potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani in da se z njimi strinja.